У Львові почали приймати в полк Азов (відео)

14:37 29 березня 2023 р.

Фото до новини

Відтепер жителям західних областей України, які бажають приєднатися до бригади Національної гвардії України «Азов», не потрібно їхати до Києва для подачі документів та проходження співбесіди – це можна зробити у Львові.


Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Рекрутинговий центр бригади відкрили сьогодні, 29 березня, у приміщенні Львівського центру допомоги воїнам, що на вулиці Пекарській, 41.

Зараз «Азов» активно набирає нових бійців, адже нещодавно підрозділ став бригадою НГУ в складі «Гвардії наступу». Тому добровольці можуть записатися та отримати відповіді на всі питання, пов'язані зі службою в «Азові», у рекрутерів центру.

«Запрошуємо охочих вступати в наші лави. Ми ніколи не зраджуємо своїм принципам, адже добровільно підготовлена людина є мотивованою у боротьбі. Ми ростемо і розвиваємося, і ви можете це робити з нами. Ви можете допомагати країні у цей вирішальний час, бо всі ключові питання зараз вирішуються на полі бою», – розповів Ілля Самойленко, позивний «Гендальф», т.в.о. заступника командира по роботі з особовим складом бригади «Азов».

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити  анкету  або пройти телефонну співбесіду за номером: 073 033 43 08. Усі вимоги до кандидатів – стандартні. Після цього потенційного кандидата запросять на співбесіду, яку проводять бійці-ветерани «Азову». Після співбесіди та позитивної резолюції, кандидат подає необхідні документи у військову частину. Після зарахування та прийняття присяги, відбудеться загальна військова підготовка. Опісля рекрут отримує шеврон та стає повноцінним бійцем «Азову».

«Я сам – доброволець. Найперше, потрібно мати мотивацію захищати нашу країну у такий складний час. У нас всі виконують ту функцію, до якої мають хист, а всього іншого – ми навчимо. Ми набираємо людей різних спеціальностей, і готові прийняти усіх – за умови проходження співбесіди та належного стану здоров’я», – наголошує Данило Шатило, позивний «Данте», голова рекрутингу.

Метою центру є рекрутинг та інформаційно-просвітницька діяльність з людьми, а також налагодження співпраці з волонтерами та благодійними фондами«Львівський центр допомоги воїнам працює з 2016 року. Ми допомагали учасникам АТО/ООС до повномасштабного вторгнення, і продовжуємо це робити зараз. У 2022 році у нас був центр комплектування тероборони наших місцевих громад, тому ми розуміємо, якою буде ця робота, і будемо допомагати хлопцям. У нас є фахові психологи і юристи, які зможуть надати фахову допомогу, і загалом ми раді вітати у своїх рядах наших воїнів», – підсумувала Світлана Ткачук, керівниця Львівського центру допомоги воїнам.

Помер капітан та командир 1-го батальйону полку Азов

Гвардія наступу: на Львівщині формують штурмові бригади. Як вступити

Менеджерка з персоналу Лариса Борщ пройшла відбір у об’єднану штурмову бригаду Лють

Формується мобільний загін Сталевий кордон: скільки записалося добровольців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів