Максим Депутат, Роман Боровик, Владислав Загорулько загинули за Україну. Їх поховають у Львові

18:20 3 квітня 2023 р.

Фото до новини

У вівторок, 4 квітня, Львів попрощається ще з трьома Героями. Максим Депутат, Роман Боровик, Владислав Загорулько загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Максима Депутата і Романа Боровика розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Чин похорону Владислава Загорулька відбудеться о 14:00 у Церкві «Голгофа» ХВЄ (вул. Скрипника, 2А).

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. 

Біографічні довідки Героїв


Максим Депутат (05.04.1988-29.03.2023) уродженець міста Вараш (раніше Кузнецовськ) Рівненської області, згодом разом із родиною переїхав до Львова.

Навчався у Львівській правничій гімназії та львівській середній загальноосвітній школі №33. Здобував освіту у Львівському державному інституті новітніх технологій та управління імені Героя України В’ячеслава Чорновола.

У мирний час працював на державному підприємстві «Львівський державний завод «ЛОРТА».

З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив державу у складі 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Харківщині та Донеччині.

У Максима Депутата залишилися мама та брат.

 

Роман Боровик (19.02.1980-24.03.2023) уродженець міста Вінниця.

Навчався у комунальному закладі «Вінницький гуманітарний ліцей № 1 імені М. Пирогова». Після завершення навчання поїхав до Львова для проходження строкової військової служби, де згодом лишився працювати прапорщиком (сьогодні – «штаб-сержант»). Паралельно здобував освіту в Українській академії друкарства.

У мирний час працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Софтсерв». У 2014 році проходив військовий вишкіл у центрі тактичної підготовки «Бескид» громадської організації «Український легіон».

У перший день повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, був старшим бойовим медиком. Боровся із загарбниками на східному напрямку.

У Романа Боровика залишилися дружина, троє дітей, мама та сестра.

 

Владислав Загорулько (09.12.1999-29.03.2023) уродженець міста Суми.

Навчався у комунальній установі «Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5, міста Суми». Закінчив Сумський національний аграрний університет.

У 2017 році переїхав до Львова, де здобував освіту у релігійній організації «Львівська богословська семінарія при львівському обласному об’єднанні церков Християн Віри Євангельської».

Працював у будівельній сфері, згодом – у Польщі. У вільний час захоплювався малюванням та грою на гітарі.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну. Боровся з російськими окупантами на східному напрямку у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Владислава Загорулька залишились батьки, двоє братів та сестра.

Розводив голубів - символ миру, загинув у війні за Україну: Героя поховають завтра у Львові

Нові втрати на фронті: у двох бригадах тероборони і 24-ій ім. короля Данила

Героїв Назарія Сподара і Зіновія Шевчука завтра у Львові проведуть в останню путь

Пройшов чотири війни, помер унаслідок хвороби: у Львові попрощаються з автором відомих пісень

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів