Благодійний фонд Незламні очолила людина Садового

10:30 5 квітня 2023 р.

Фото до новини

Благодійний фонд, що опікується національним реабілітаційним центром НЕЗЛАМНІ на базі Першого медичного об’єднання Львова, очолив Олександр Кобзарев. До цього він очолював КУ Інститут міста.

Про це інформує пресслужба ЛМР,  пише Dailylviv.com

«Довкола відбуваються зміни, які не оминули і нас. Наш директор відтепер очолюватиме команду БО «БФ «Незламні». Ми бажаємо натхнення та реалізації найсміливіших ідей. Дякуємо за 13 років спільної праці, лідерства і підтримки», - зазначили в КУ Інститут міста.

Олександр Кобзарев очолював Інститут міста з 2010 року. А від початку повномасштабного вторгнення Росії, пішов служити у Збройні Сили України.

Зазначимо, благодійний фонд «Незламні» заснували для залучення коштів на лікування та реабілітацію військових і цивільних у Національному центрі реабілітації НЕЗЛАМНІ у Львові. Ініціатива має амбасадорів серед відомих людей по всьому світу, також її підтримали на державному рівні.

Як писали ЗМІ, 1 березня 2022 року на позачерговому засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення визначити комунальну установу Інститут міста уповноваженим органом на отримання коштів для придбання товарів, робіт, послуг.

Зокрема, з березня Інститут міста є уповноваженим органом на отримання від імені Львівської міської ради коштів від фізичних осіб, підприємств, установ, організацій, у тому числі від іноземних, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів та урядів іноземних держав.

Ці кошти установа може витрачати на:

- придбання товарів, робіт, послуг оборонного призначення для забезпечення обороноздатності держави, регіону, окремої територіальної громади;

- придбання товарів, робіт, послуг для захисту безпеки населення;

- придбання товарів, робіт, послуг першої необхідності;

- придбання товарів (зокрема води, харчових продуктів, медикаментів тощо), робіт, послуг, необхідних для недопущення гуманітарної катастрофи.

Крім цього, виконком надав Інститут міста право самостійно визначати пріоритетність напрямків та здійснювати закупівлі за отримані кошти.

Нагадаємо, Олександр Кобзарев з 2010 року очолює комунальну установу "Інститут міста". На місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "Самопоміч", офіційно – безпартійний. 

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах – він отримує її в одному центрі. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Управління персоналом ЛМР очолила ексдиректорка з персоналу Асканія Груп, Агромат, Леруа Мерлен, Молокія

Вікторія Довжик стала директоркою департаменту фінансової політики ЛМР

У Львові призначили нову начальницю управління охорони здоров’я

Лілія Онищенко йде з посади керівника управління охорони історичного середовища Львова

Журналістка очолила управління ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів