Росія виготовлятиме більше крилатих ракет, щоб обстрілювати Україну

20:43 13 квітня 2023 р.

Фото до новини

У червні цього року РФ планує розпочати серійне виробництво стратегічних крилатих ракет повітряного базування типу Х-50, що дасть змогу Кремлю восени активізувати ракетні удари по території нашої країни.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу, пише Dailylviv.com.

За наявними даними в червні цього року РФ планує розпочати серійне виробництво стратегічних крилатих ракет повітряного базування типу Х-50, що дасть змогу Кремлю восени активізувати ракетні удари по території нашої країни, - розповів Олексій Громов.

За його словами, з початку повномасштабного вторгнення на територію України Росія втратила більше половини запасу ракет дальнього радіусу дії. Дефіцит може поставити під загрозу здатність ворога захищати себе на кордоні з НАТО.

За словами бригадного генерала, загалом з початку повномасштабного вторгнення російськими окупаційними військами по об’єктах на території України було завдано майже 5000 ракетних і майже 3500 авіаційних ударів. Також завдано майже 1000 ударів зі застосуванням БПЛА.

Розвідка Великої Британії повідомила про ключовий компонент військової доктрини Росії

Скільки ракет залишилося у Росії за підрахунками міністра Резнікова

Росія продовжує виготовляти Калібри і Х-101: коли можна очікувати на нову атаку, - ПС

Скільки ще є високоточних ракет у Росії.

Збити всі російські ракети неможливо, - речник ПС ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів