У Львові Рух вперше забив гол Динамо

18:07 14 квітня 2023 р.

Фото до новини

У Львові на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч 21-го туру української Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Рух» приймав київське «Динамо».

Про це повідомив сайт Sport.ua, пише Dailylviv.com.

У першому колі столичний колектив здобув розгромну перемогу (3:0).

Команда Мірчі Луческу, яка була явним фаворитом на котируваннях букмекерських контор, повела в рахунку вже на 16-й хвилині. Беніто протягнув м'яч флангом і прострілив на Владислава Ваната, який у дотик завдав точного удару.

«Рух» відігрався наприкінці першої половини зустрічі. Гол у роздягальню забив капітан господарів Олексій Довгий. 33-річний хавбек підхопив м'яч після невдалого удару Юрія Климчука та заніс його у ворота. Голкіпер киян Руслан Нещерет у цьому моменті не зміг перешкодити.

На другий тайм підопічні Луческу вийшли з чіткою метою вирвати перемогу, проте футболісти «Руха», яких більшою мірою влаштовував нічийний рахунок, також намагалися забити другий м'яч. Дуже непоганий момент мав Климчук на 57-й хвилині, коли він вибіг на побачення з Нещеретом, але не зміг перекинути м'яч через голкіпера.

Футболісти «Динамо», які в цьому чемпіонаті відчайдушно намагаються зачепитися бодай за бронзовий комплект медалей, показували, м'яко кажучи, не надто видовищну гру. Не допомогли команді Луческу і заміни румунського фахівця. Наівіть склалося враження, що заміни лише погіршили стан справ на полі, оскільки «Рух» наприкінці був ближчим до того, аби вирвати перемогу.

Фінальний свисток головного арбітра Анастасії Романюк зафіксував підсумкові 1:1 на табло. «Рух» набрав очко, яке аж ніяк не зайве в боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні чемпіонату України з футболу. «Динамо» ж втратило два бали і ризикує відпустити «Зорю», яка йде третьою в турнірній таблиці УПЛ, на відстань трьох очок, оскільки у луганчан поєдинок 21-го туру ще попереду.

Українська Прем’єр-Ліга. 21-й тур.

Рух – Динамо – 1:1

Голи: Ванат (16) -  Довгий (40).

«Рух»: Паньків, Роман, Слюсар, Дідик (Холод, 11), Лях, Підгурський, Мисик (Альваренга, 70), Довгий (Притула, 70), Таллес (Карабін, 88), Соломон, Климчук.

«Динамо»: Нещерет, Попов, Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 46), Ванат (Рамірес, 64), Лонвейк (Андрієвський, 64), Тимчик, Дячук, Буяльський, Дубінчак, Беніто (Царенко, 46).

Стадіон стоячи зустрів львів'янина-захисника Бахмута, який відкрив матч між Рухом і Динамо (відео)

Рух звільнив головного тренера після поразки на Арені Львів

Ексарбітр ФІФА очолив львівську дитячу спортивну школу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів