Водійка нападала з мачете на поліціянтів і нацькувала на них бійцівського пса

19:19 15 квітня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині затримали нетверезу громадянку, яка втекла з місця ДТП та нападала з мачете на поліціянтів.

Про це інформує поліція Львівщини,

Затримана, 46-річна мешканка одного з сіл Стрийського району, пошкодила службовий автомобіль правоохоронців, завдавши по ньому кілька ударів великим ножем.

Сьогодні, 15 квітня, близько 12.30 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся мешканець одного із сіл Стрийського району. 

За словами заявника, його сусідка, виїжджаючи зі свого подвір’я автомобілем «Пежо», вчинила ДТП (зіткнулась із сусідською огорожею), після чого поїхала у невідомому керунку. На щастя, потерпілих внаслідок аварії не було.

До розшуку «Пежо» були залучені співробітники Стрийського районного управління поліції і невдовзі екіпаж відділу реагування патрульної поліції виявив його на одній із вулиць села. 

Побачивши правоохоронців, зловмисниця почала втікати до свого будинку. На законні вимоги поліціянтів вона не реагувала, натомість нацькувала на правоохоронців свого пса бійцівської породи, погрожувала фізичною розправою та кілька разів вдарила мачете по службовому автомобілю. 

Застосувавши спецзасоби, поліціянти затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Було проведене медичне освідчення, яке підтвердило, що затримана перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Окрім того, зловмисницю буде притягнуто до адміністративної відповідальності за: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєння ДТП, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без відповідних документів та дрібне хуліганство.

Тричі перекинулася з автомобілем - і не протверезіла (відео)

На автомобілі, який у розшуку, нетвереза пара вчинила нічну аварію (відео)

У Львові водійка проштрафилася через 3 години після одержання посвідчення

Нетвереза львів’янка перевозила дітей у багажнику

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів