Закрита черепно-мозкова травма і поламані ребра: у реанімацію Трускавця доставили 49-річну жінку

10:50 1 травня 2023 р.

Фото до новини

У Трускавці поліціянти затримали чоловіка, який жорстоко побив співмешканку.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як встановили співробітники відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції, затриманий, перебуваючи у нетверезому стані, спричинив жінці закриту черепно-мозкову травму та переломи ребер. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

29 квітня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків однієї з дрогобицьких лікарень про 49-річну жительку міста Трускавець, доставлену у реанімаційне відділення з тілесними ушкодженнями, зокрема, важкою поєднаною травмою, закритою черепно-мозковою травмою та переломами трьох ребер.

До встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та особи зловмисника, який побив потерпілу, були залучені співробітники відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та з’ясували, що тілесних ушкоджень жінці завдав її 47-річний співмешканець, також житель Трускавця. Вночі у лісовому масиві між співмешканцями виник конфлікт, під час якого чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побив жінку. 

Зранку 30 квітня поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

П'ятеро на одного: жорстоко побили односельця і кинули помирати на дорозі

Побили на автомийці: троє нападників жорстоко понівечили своїх знайомих

Гість жорстоко побив господаря сокирою: драма на Стрийщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів