Забирала м'яч в учня: на вчительку склали адмінпротокол (відео)

20:48 3 травня 2023 р.

Фото до новини

Поліціянти встановили учасників інциденту, що стався в одній із шкіл у Миколаєві, Стрийського району.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Причиною конфлікту стало те, що вчителька намагалась відібрати  футбольний м’яч в одного з учнів. Поліціянти склали щодо педагога протокол про адміністративне правопорушення.

Вчора, 2 травня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці Львівщини виявили відео, на якому відбувався конфлікт, ймовірно, між вчителькою школи та учнем. 

Під час перевірки співробітники сектору ювенальної превенції Стрийського районного управління поліції встановили, що інцидент відбувся в одній зі шкіл міста Миколаєва, Стрийського району, Львівської області. Учасниками були 52-річна вчителька, яка намагалась забрати футбольний м’яч та учень сьомого класу цієї ж школи. 

Правоохоронці провели бесіди з адміністрацією навчального закладу та школярами, під час яких встановили, що вчителька – учасниця конфлікту раніше неодноразово принижувала та цькувала учнів школи, чинила щодо них психологічне насильство

Щодо  педагога було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання - штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

Розстріл у школі в Сербії

Як учитель з Орловської області РФ поплатився за вірш українською мовою

Січені рани на тілі: затримали 51-річну виховательку дитбудинку, яка катувала 9-річну дівчинку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів