Уночі ракети рф Х-22 влучили в підприємство та рекреаційну зону на узбережжі Одеси (відео)

09:47 8 травня 2023 р.

Фото до новини

Внаслідок ракетного удару по Одещині троє працівників складу отримали незначні поранення. Їм надали медичну допомогу на місці. Наразі одна людина вважається зниклою безвісти.

Про це 8 травня повідомив начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, пише Dailylviv.com.

"8 травня, одеські рятувальники ліквідували пожежу, яка спалахнула після влучання ракети типу Х-22 по одному зі складів логістичної інфраструктури, який розташований на території Одеського району.

Троє людей, працівники складу, отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці - нікого не госпіталізовано. Наразі одна людина вважається зниклою безвісти. Тривають оперативно-рятувальні роботи",- зазначив Крук.

Він нагадав що сьогодні вночі ворог, з літаків стратегічної авіації, здійснив ракетний удар по Одеському району..Російська армія атакувала Одеську область вночі 7 травня: ракети типу Х-22 влучили у підприємство та рекреаційну зону на узбережжі.

За інформацією ПК "Південь", Одещину атакували близько опівночі із бомбардувальників дальньої авіації Ту-22м3. Усього здійснили вісім пусків з району мису Тарханкут в окупованому Криму. Частина ракет не досягла своїх цілей.

"На ділянках, куди влучили ракети, спалахнули пожежі. На складському приміщенні це понад 10 тисяч квадратних метрів. У рекреаційній зоні 120 та 40 квадратних метрів. Це дуже потужні пожежі. Станом на зараз вони ліквідовані", - розповіла в марафоні "Єдині новини" керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Повітряна тривога: вибухи в Одесі (доповнюється)

П'ятьма надзвуковими ракетами Х-22 Росія атакувала Миколаївщину

Уночі Росія атакувала Київщину 35-ма шахедами

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів