Загинула мама і дві доньки: ДТП біля Розвадова (відео)

10:08 11 травня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині внаслідок автозіткнення загинули три особи, серед яких двоє дітей.

Поліція Львівської області уточнила обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора, 10 травня, близько 19.40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району. Про це пише Dailylviv.com.

Як встановили правоохоронці, водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де здійснила зіткнення з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і чотирнадцяти років померли на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки і були доставлені до медичних закладів.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Двоє загиблих на автодорозі Київ-Чоп: організовано реверсний рух

Водій помер за кермом і спричинив потрійну ДТП у Львові

У які дні і години: на Львівщині повідомили, коли найчастіше трапляються ДТП

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів