У Римі вжито надзвичайні засоби безпеки у зв'язку з візитом Зеленського

11:52 13 травня 2023 р.

Фото до новини

Деталі короткого візиту Володимира Зеленського до Риму 13 травня засекречені.

Про це повідомило Польське радіо, пише Dailylviv.com.

У Ватикані офіційно підтвердили, що 13 травня Папа Римський прийме на аудієнції президента України Володимира Зеленського. Зустріч включена до списку папських заходів на 13 травня, опублікованого Прес-службою Святого Престолу.

Перша неофіційна інформація про короткий візит Володимира Зеленського до Риму з’явилася у четвер, 11 травня, увечері й деталі були засекречені.

У місті вжито надзвичайні засоби безпеки. Задіяно більше 1000 поліцейських і агентів спецслужб. Італійські ЗМІ інформують, що українського президента привітає очільник італійської дипломатії Антоніо Таяні.

Володимир Зеленський у Квіринальському палаці зустрінеться з президентом Серджо Маттареллою, а потім у будинку уряду з прем’єр-міністеркою Джорджею Мелоні. Можливо, після цієї зустрічі відбудеться спільна прес-конференція. Потім український президент відбуде аудієнцію у Папи Франциска.

На закінчення візиту Володимир Зеленський буде гостем національного телеканалу «Rai». 

Президент України Володимир Зеленський сьогодні написав у ТК: "Рим. Зустрічі з Президентом Італії Серджо Маттареллою, Премʼєр-міністеркою Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском. Важливий візит для перемоги України".

Під час польоту в Італію президентський борт супроводжували винищувачі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів