У селі на Львівщині пограбували будинок на понад пів мільйона

16:56 16 травня 2023 р.

Фото до новини

Поліціянти затримали двох зловмисників, причетних до крадіжки з будинку у Самбірському районі.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Затримані викрали з помешкання грошові кошти у сумі 13 400 доларів США та 3000 гривень, а  також золоті вироби. Загальна сума збитків – понад пів мільйона гривень.

15 травня, близько 23.30, до поліції звернулася 35-річна жителька одного з сіл Самбірського району та повідомила про крадіжку зі свого будинку.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, невстановлені особи проникли у будинок, пошкодивши вікно. Зловмисники викрали з помешкання грошові кошти у сумі 13400 доларів США та 3000 гривень, а також золоті вироби. Сума завданих збитків становить 520 тисяч  гривень. Після скоєння злочину вони сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Орієнтування на автомобіль були надіслані у всі територіальні підрозділи Самбірського районного відділу поліції та підрозділи у сусідніх районах.

Невдовзі автомобіль із зловмисниками був зупинений за кілька кілометрів від місця скоєння злочину співробітниками Дрогобицького районного відділу поліції із залученням бійців спецпідрозділу поліції КОРД. 

Зловмисників, двох мешканців Стебника віком 41 та 43 роки, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

На Львівщині затримали чоловіка, який пограбував будинок

Злодій з Борислава обікрав будинок у Турці

У селі на Львівщині вкрали з хати гаджет

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів