Руйнування у Миколаєві: пошкоджені торговельний центр і автосалон

08:01 17 травня 2023 р.

Фото до новини

Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки та магазини.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише Dailylviv.comповідомив інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 07:30 ранку 17 травня.

Миколаїв: 

Вчора вночі, 16 травня, о 23:08 м. Миколаїв зазнав ворожого ракетного удару. Внаслідок чого сталось часткове руйнування торговельного центру та автосалону, на цих об’єктах рятувальниками були оперативно ліквідовані пожежі. Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки та магазини. Окрім цього, зафіксовано влучання по об’єкту промислової інфраструктури. Наразі відомо про одну постраждалу людину. 

Миколаївський район:

Вчора, 16 травня, о 08:50 ворог завдавав артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також вчора, о 09:53 та 17:28 здійснено артилерійський обстріл по м. Очаків та береговій лінії Очаківської громади. Постраждалих немає.

У Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли порівняно спокійно.

Віталій Кім зазначив, що це повідомлення він зробив на підставі інформації районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

CNN з посиланням на американського чиновника пише, що росіяни посилили інтенсивність ракетних атак по Україні, щоб змусити її відкласти контрнаступ.

У росіян є достатньо великий запас ракет С-300, які можуть тривалий час завдавати шкоди і ураження, особливо прифронтовим прикордонним територіям, заявили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

На Кримський півострів перелетіли три стратегічні бомбардувальники

За добу ворог обстріляв щонайменше 24 населені пункти на Харківщині

Росія втратила понад 200 тисяч СВОлотників

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів