У Львові призупиняють друк ЛеоКарт та продовження терміну учнівських карток

14:15 20 травня 2023 р.

Фото до новини

У Львові проводитимуть оновлення поточної версії програмного забезпечення е-квитка в хмарному середовищі.

Про це інформує пресслужба ЛМР з посиланням на ЛКП "Львівавтодор", пише Dailylviv.com.

У зв’язку з цим 22-26 травня у всіх пунктах приймання документів на отримання пільгової ЛеоКарт не друкуватимуть транспортних карток. Також не буде можливості продовжити термін учнівських карток. Однак подати документи для виготовлення ЛеоКарт можна. «Успішно завершили процес випробовування системи з функцією безготівкової оплати та валідації загальних і персоналізованих транспортних карток ЛеоКарт у тестовому середовищі.

Наступний важливий етап – оновлення поточної версії програмного забезпечення е-квитка в хмарному середовищі.  У зв’язку з цим – наступного тижня, з 22 до 26 травня, у всіх пунктах прийому документів на отримання пільгової ЛеоКарт не буде проводитися друк транспортних карток, а також продовження терміну учнівських карток», - повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Однак, від мешканців, які мають намір подати документи для виготовлення ЛеоКарт, адміністратори ЛКП «Львівавтодор» прийматимуть документів у звичайному режимі. Для запису в електронну чергу слід телефонувати на гарячу лінію за тел. 0 800 303 007.

У Львові загубили майже 500 ЛеоКарт

Пільговики у Львові матимуть лише 60 безоплатних поїздок щомісяця

Обрахування електронного квитка у Львові приховували від транспортної комісії міськради

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів