У Львові за поїздку на чужому електровелосипеді позбавлять волі

15:38 20 травня 2023 р.

Фото до новини

19 травня до поліції звернувся 26-річний львів’янин, який повідомив, що на проспекті Чорновола викрадено його електровелосипед "Krossbike", який він залишив біля входу в магазин.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Після того, як 19 травня до поліції звернувся 26-річний львів’янин, який повідомив, що на проспекті Чорновола викрадено його електровелосипед "Krossbike", який він залишив біля входу в магазин,  на місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, поки заявник перебував у магазині, невстановлений чоловік викрав його велосипед та поїхав на ньому в невідомому напрямку.

Вивчивши камери спостереження та провівши інші заходи, вже невдовзі оперативники встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки, 33-річного мешканця Яворівського району, та його місце перебування.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази – електровелосипед "Krossbike", вартість якого становить 60 тисяч гривень - у нього вилучено.

Затриманого поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Львів хоче з'єднати велодоріжками сім населених пунктів

На Львівщині затримали крадіїв велосипедів

Як у Львові спіймати крадія велосипеда: колективна погоня (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів