Каталог сайтів. ЛьвівВсі сайти Львова в одному місці

Каталог сайтів

Новини

28.03.2024 15:04 «Мавку. Лісову пісню» покажуть у Львові: квитки у продажу
"З 28 березня по 4 квітня анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» покажуть на великих екранах. У кіноресторані RE’LUX,… Запис «Мавку. Лісову пісню» покажуть у Львові: квитки у продажу спершу з'явиться на Львівська Пошта.

28.03.2024 14:55 При школах Львова будуть піклувальні ради: що відомо
"У школах будуть піклувальні ради

28.03.2024 14:52 У Львові відреставрували віллу 1905 року
"У Львові відреставрували віллу, яка була побудована на початку 20 століття львівськими архітекторами Михайлом Маковичем та Станіславом Деца.… Запис У Львові відреставрували віллу 1905 року спершу з'явиться на Львівська Пошта.

28.03.2024 14:47 57% ФОПів у 2023 році відкрили жінки – YouControl
"Команда YC.Market та R&D-центр YouControl зробили дослідження новостворених бізнесів за другий рік повномасштабної війни. Про це повідомляє blog.youcontrol.… Запис 57% ФОПів у 2023 році відкрили жінки – YouControl спершу з'явиться на Львівська Пошта.

28.03.2024 14:41 Львівські депутати виступили з проханням перейменувати НМАУ ім. Чайковського
"Депутати Львівської міської ради виступили зі зверненням щодо перейменування Національної музичної академії України ім. Чайковського, зокрема забрати з… Запис Львівські депутати виступили з проханням перейменувати НМАУ ім. Чайковського спершу з'явиться на Львівська Пошта.

28.03.2024 14:37 У Львові попрощалися з автором ідеї референдуму 1 грудня 1991 року
"На 99-му році життя, 26 березня, відійшов у вічність колишній перший віцепрем’єр-міністр України Ігор Юхновський.

Всі новини »

ГОЛД ЕКСІМ

https://goldexim.net/ua
https://goldexim.net/ua


Переглядів: 192
Переходів: 0

ТОВ "ГОЛД ЕКСІМ" - це новітня компанія у сфері переробки та реалізації сільськогосподарської продукції.

Як компанія, яка спеціалізується переважно на бобових, таких як біла квасоля, нут, сочевиця та люпин, впровадження систем управління якістю на всіх етапах має вирішальне значення для постачання продукції вищої якості.

Діяльність компанії розпочалася у 2014 році з невеликої команди, яка надавала послуги українським фермерським господарствам у просуванні та продажу їхніх сільськогосподарських товарів. З тих пір наша команда збільшилася, і тут постійно працює до 10 осіб. Сьогодні GOLD EXIM перетворився на велику компанію, що має сучасні потужності, які оснащені найсучаснішими виробничими лініями для очищення та переробки сільськогосподарської продукції. Серед об’єктів є склад площею 2000 квадратних метрів, що дозволяє ефективно передавати сировину безпосередньо з поля прямо у виробництво.

Наш виробничий процес починається одразу після надходження сировини на склад. Вся сировина ретельно очищається та перевіряється нашими професіоналами під час ряду тестувань, щоб гарантувати якість кожного зерна, гарантуючи, що кінцевий продукт є не що інше, як високі стандарти, яких дотримується наша компанія. Після цього продукти можна упаковувати в різноманітні мішки вагою від 10/25/50 кілограмів до 1 тонни відповідно до того, що найкраще відповідає потребам наших клієнтів. Наша команда професіоналів докладе максимум зусиль, щоб забезпечити будь-які потреби клієнтів.

Ось чому GOLD EXIM стрімко розширює свій ринок у всьому світі, завойовуючи довіру клієнтів у ЄС та на Близькому Сході, де нашу продукцію вже випробували, протестували та полюбили.

Виведіть ваше виробництво на новий рівень, а ми радо допоможемо вам досягти цього!

Поділитися:
Cпецбудтранс - Послуги Будівельної та Дорожньої Техніки https://sbt.te.ua/
"В точку" - інтернет-магазин автозапчастин для китайських та корейських автомобілів, велозапчастини https://v-tochku.com.ua
Туроператор "Tango-travel", м.Львів http://tangotravel.com.ua
Нові теплиці фермерскі в Україні http://novateplica.com.ua
Поставте свій сайт
на перше місце

Погода в Львові Курс долара
.